miercuri, 20 octombrie 2010

Ajuta`ti Aproapele! Indiferent cine e!


Stiti...in viata ni se intampla chestii pe care noi nu le`am vrut.Insa realitatea este asta si cand un lucru s`a intamplat nu poti sa`l schimbi.Eventual poti sa incerci sa remediezi "ramasitele" care au fost provocate de lucrul care ti`a creat suferinta.Postul asta vreau sa se refere la ajutorarea celor care sufera, sa le dam o mana de ajutor si sa se ridice din tristetea in care au cazut.Indiferent daca acea persoana ti`a facut tie un rau,arata`i ca nu esti ca el si ajuta`l.Arata`i ca bunatatea nu are limite si ca nu exista dusmani.
Daca ne`am ajuta unii pe altii ar fi altfel, nu?
Ne`am intelege toti si ar fi mai usor sa convietuim impreuna.Ne`am intelege mai bine unul pe altul,totul ar decurge intr`o armonie totala..insa daca asta nu se intampla ceea ce pot sa spun este sa sper ca cat mai multi oameni isi vor da seama ca nu are rost si nu aduce nici un beneficiu indiferenta si facerea de rau.
Cand bine oferi, bine primesti...
Oricum .. sper sa ne deschidem cat mai mult ochii la ceea ce se intampla si sa devenim mai buni unii cu altii...pentru ca in definitv toti suntem la fel intr`o oarecare masura..nu ar trebui sa se faca diferente intre sexe,fizic,caracter,toti meritam sa fim ajutati si sa ajutam la randul nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu