marți, 19 octombrie 2010

Adevarul despre tigari.

Azi la scoala , la ora de educatie vizuala(am uitat sa va spun ca sunt in Liceul de Arte Plastice N.Tonitza)profu` a tinut sa ne spuna despre o revista dea lui..nu mai tin minte cum se numea.. in fine ..
Rasfoind paginile,profu` a gasit adevarul despre tigari.Stiti ca de obicei pe pachet sunt scrise doar doua subtante toxice,respectiv gudronul si nicotina,insa ele sunt in numar mai mare.Cica sunt vreo 4.000 de substante,din care uitati aici unele toxice :acetona (utilizata ca decapant), amoniacul (folosit ca agent de curatire), butanul (combustibil), DDT (insecticid), cianid hidrogenat (utilizat ca substanta letala în închisorile din SUA!), plumb, metanol (combustibil pentru navele spatiale!), polonium-210 (reziduu radioactiv), radon (gaz radioactiv) si, nu în ultimul rând... acid sulfuric.Gen ,suntem niste bombe nucleare, noi astia care fumam:)).
Oricum..se pare ca cei care vand tigari ne ascund multe lucruri ,insa banii pe care ii iau astia de pe urma imbolnaviri noastre este destul de mare.



Mai jos este linkul cu informatii mai multe despre tigarile astea:
http://www.revistamagazin.ro/content/view/929/31/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu